Friskvårdskortet

All forskning visar att alla, gammal som ung, mår bra av att röra på sig. Att träna behöver heller inte vara krångligt eller dyrt. Med något så enkelt som dagliga promenader förbättrar vi får hälsa, kondition och vikt. Det är dessutom en mycket skonsam motionsform. Och det är aldrig för sent att börja!

SPF Seniorerna Jönköpingsdistriktets Friskvårdskort ska uppmuntra till fysisk aktivitet av olika slag. Det kan vara en promenad, en cykeltur, bowling, boule, qigong, trädgårdsarbete. Man utför aktiviteten i sin egen takt och den ska vara i minst 30 minuter. Om man utför två aktiviteter av samma slag med ett kort uppehåll, så räknas de dock inte som två.

SPF Seniorerna Jönköping Öster gör en utlottning bland inlämnade kort, där två vinnare vinner presentkort på 500 kronor vardera. Dessutom kommer alla ifyllda och inlämnade kort under perioden 1 mars 2021 - 28 februari 2022 att sparas och delta i en dragning i Jönköpingsdistriktet.   I distriktstävlingen som avslutades 28 februari 2021 lottades 50.000 kronor ut till 10 föreningar som alltså vann 5.000 kronor vardera.

Kortet är gratis. Varje ifyllt och inlämnat kort ökar chanserna till vinst. Hämta kort hos Anne-Marie Hellqvist, tel 0730-20 30 31, eller kontakta någon i styrelsen.