Matlagning 3 dec 2018

Elitkockarna hade ånyo sin matcirkel den 3 december i Seniorernas hus. Läckra idéer och goda recept, som både är lättlagade och nyskapande ger inspiration till att göra middagarna godare och roligare är Elitkockarnas målsättning. Matlagningen sätter guldkant på tillvaron och kockarnas ambitioner är, att det självklara valet när trerättsmenyn ska tillagas är klockrent varje gång med hög kvalitet och dessutom mycket smakrikt. Som vanligt full fart i köket efter genomgång av recepten. Förrätten bestod av melon och getostsallad, rårakor och stekt fläsk till varmrätten och chokladmousse toppad med färska blåbär och hallon till efterrätt. Under hösten har det lagats mat från hav, kött, åkrar och skog. Idag var det högt till tak och många hjärtliga skratt och roliga kommentarer när politik till J-Södra och HV diskuterades i mycket god anda som vanligt. Tiden går otroligt fort när man har roligt och trevligt. Nästa matlagningscirkel för Elitkockarna blir den 17 december då det ska tillagas en riktig svensk julbuffé med dess traditioner och drycker till.