Årsmötet 2020 (Verksamhetsåret 2019)

Årsmötet för 2019

SPF Vattudalens årsmöte lockade ett 80-tal medlemmar. Mötet inleddes med sedvanliga förhandlingar. Till mötesordförande valdes Gunnar Glantz, och det uppdraget skötte han med bravur. Styrelsen fick följande utseende: Nils-Olof Mårtensson (ordf), Staffan Oscarsson, Urban Olofsson, Kerstin Svanheim-Mårtensson, Berit Ericsson, Inga-Brith Nilsson och Ulla Erixon. Ersättare: Monika Hjertner och Anders Andrèe. När förhandlingarna var avklarade, bjöd förplägnadsgruppen på kaffe och god smörgåstårta.

När kroppen fått sitt, var det dags för "själen" att få lite näring, och för det svarade musikerduon Hasse Thor med Ruben. De bjöd på ett finstämt program, med kända visor och schlagers. Nämnas kan Dan Andersson-visor, ett potpurri med Sven- Ingvars-låtar och Hasse Thors egen fina Bränner-minnen. När Hasse sjöng två av "Kvinnaböskes" låtar, avslöjade han sin härkomst, de sjöngs på felfri skånska.


Därefter var det dags för information. Staffan Oscarsson berättade om IFK Strömsunds arbete, och välkomnade gamla och nya medlemmar. Ordförande "Sola" berättade om kommande möten, och att Dunderkommittèn välkomnar alla medlemmar, som kan och vill hjälpa till vid Dunderveckan i sommar.
Mötet avslutades med det sedvanliga men populära tunnbrödslotteriet.