Medlemsmöte April

Medlemsmöte April

SPF Seniorerna Offerdal
Medlemsmötet för april hölls den 13/4 på Församlingshemmet i Ede. Ordförande Örjan Ernehed hälsade drygt tjugo medlemmar välkomna och ett speciellt välkommen till dagens underhållare som var två medlemmar från Spelmanslaget, Gunno Nilsson och Gunilla Sahlin. Båda spelade dragspel.

De började med några låtar med varierat innehåll. Spelmanslaget hade varit i Norge och lärt sig en Trakteringslåt, som vi fick höra. Sedan var det dags för kaffe, smörgås och en god kaka.

Viola Ekavall informerade från senaste KPR-mötet. Hon redovisade från enkäten som skickats ut till alla medlemmar i SPF och PRO i Krokoms kommun. Nästa KPR-möte hålls i maj. Örjan Ernehed informerade från distiktsstämman för SPF Jämtland som hölls förra veckan.

Therese Bengard, som är chef för Hela Sverige ska leva, pratade om Glesbygd kontra Landsbygd. Gunnel Larsdotter berättade att det finns möjlighet att vara med i en " Surfplatte cirkel " den startar den 27/4 på biblioteket i Änge. Två ytterligare datum finns inbokade.
Läkemedelskollen med Jana Novak blir till hösten. Vi enades om att under ljusare tider ha medlemsmöten 18.00, annars som vanligt 13.00. Många önskade mera dragspel, och Gunno och Gunilla spelade ytterligare några låtar bland annat Brödernas polka.