Tillsammans mot ensamhet – Inbjudan till webbseminarium 28 maj

Välkommen att delta på ett nytt webbseminarium om hur vi tillsammans kan motverka ofrivillig ensamhet. Ämnet är så aktuellt och viktigt så vi hoppas att även du som inte är engagerade i projektet är med och tittar på webbsändningen.

  • Projektet "Tillsammans mot ensamhet" kallas nu kort och gott "Inte ensam", det är kortare och tydligare.

Webbseminariet äger rum den 28 maj kl 10.00.

Det kommer att finnas länk till sändningen och mer information på hemsidan www.inteensam.org inför sändningen. 

För att vara med i webbseminariet behöver du en smart telefon, surfplatta eller dator med ljud. Om du har ett konto i Facebook kan du vara med i diskussionen direkt, genom att skriva i kommentarsfältet. Har du inte ett konto på Facebook, kan du titta men inte kommentera. Du kan då istället skicka dina frågor och idéer till projektets mejlkorg: inteensam@spfseniorerna.se

Bjud gärna in fler till seminariet. Kanske kan du instruera någon som känner sig osäker på hur man hanterar mobilen, plattan eller datorn. Ett bra sätt att bjuda in någon till seminariet är att skicka ett sms med länken till sändningen. Då är det bara att klicka på länken i telefonen – så är man igång! (Det kräver dock att den du bjuder in har en smart telefon).

Projektet är ett samarbete mellan riksorganisationerna PRO, SKPF Pensionärerna och SPF seniorerna. Projektet startade 2018 och har nu fått finansiering för fortsatta aktiviteter under 2020.

Här hittar du projektets hemsida: www.inteensam.org
Har du frågor redan nu – hör av dig till inteensam@spfseniorerna.se

Vi hoppas du vill vara med!