Nu blir det liv i det gemensamma projektet "Tillsammans mot ensamhet" igen

Nu på torsdag den 23 april klockan 10.00 – 11.30 genomförs en webbsänd uppstartskonferens för projektet. Fokus är på hur vi kan fortsätta att bryta ofrivillig ensamhet bland äldre trots coronapandemin.

Inbjudna föreläsare är Susanne Rolfner Suvanto, expert på äldres psykiska hälsa och geriatriker Carina Metzner. Nya kunskaper och statistik presenteras och vi delar med oss av tips till varandra i coronatider. Vi får också veta mer om smittspridning! Malin Wennberg, projektledare för Tillsammans mot ensamhet, deltar också.

Ämnet är så aktuellt och viktigt så vi uppmanar även dig som inte är engagerad i projektet att titta. Sprid informationen vidare till de som kan tänkas vara intresserade.

Webbsändningen kommer att ske på Facebook på följande adress: https://www.facebook.com/inteensam.org/live
För att vara med i webbseminariet behöver du en smart telefon, surfplatta eller dator med ljud! Om du har ett konto i Facebook kan du vara med i diskussionen direkt, genom att skriva i kommentarsfältet. Har du inte ett konto på Facebook, kan du titta men inte kommentera. Du kan då istället skicka dina frågor och idéer till projektets mejlkorg: inteensam@spfseniorerna.se

Projektet är ett samarbete mellan riksorganisationerna PRO, SKPF Pensionärerna och SPF seniorerna. Projektet startade 2018 och har nu fått finansiering för fortsatta aktiviteter under 2020.

Projektet har också en hemsida: www.inteensam.org
Har du frågor redan nu – hör av dig till inteensam@spfseniorerna.se
Vi hoppas du vill vara med!