Reseträffen 2018

Reseträffen 2018

I vanlig ordning när Lönns Buss och Kerstin Josefsson ordnar en resa, så blev även årets reseträffresa lyckad. Trots snödrev, trafikhinder mm, så lotsade oss Alexander Lönn ner med tidsmarginal dessutom, så en liten extrasväng med guidning genom huvudstaden också hanns med.

Trerätters middag i mysig miljö och barpianist som spelade lämplig musik var vad som tog vid när vi kommit ombord och hunnit duscha av oss resdammet. Kvällen fortsatte sedan med en liten välkomstshow med arrangerande bussbolag och The Legends i nattklubben. Sedan blev det upp till var och en att roa sig. Dans till Black Jacks valdes av de flesta.

Dagen efter.. Information om årets resor med Lönns Buss i konferenslokalen på plan nio. Stort utbud av resor för stor eller lite mindre plånbok, men tyvärr några intressanta redan fullbokade. Eftermiddagen fick fördrivas efter tycke och smak. Båtens utbud av aktiviteter och shopping passade de flesta.

Framkomna till Stockholm körde oss Alexander tryggt och säkert, genom snöyran, mot Glada Hudik, som välkomnade med trussning genom drivorna mot hemmets lugna vrå.

Tord Westman