Hälsning från ordförande Maud Kvarnäng

Nu återupptar vi ”Hälsning från styrelsen”, där en ledamot per vecka skriver några aktuella rader som läggs på hemsidan och mejl till dom som har lämnat en mejladress till oss.

Hej alla glada SPF:are!

Nu återupptar vi ”Hälsning från styrelsen”, där en ledamot per vecka skriver några aktuella rader som läggs på hemsidan och mejl till dom som har lämnat en mejladress till oss.

Efter en fantastisk sommar är vi äntligen igång igen och det känns både skönt och roligt. Trevligt att så många medlemmar deltog i årsmötet, 68 st. Det känns att vi har behov att träffas. Det har varit en tuff tid för många och jag hoppas att vi nu kan lämna detta bakom oss och genomföra våra möten som planerats för hösten. Många har suttit ensamma under flera månader och längtar efter sina familjer, vänner och bekanta men framförallt gemenskap. Nu hoppas jag att det blir en öppning den 29 september men att vi ändå fortsätter att vara rädda om oss själva och varandra.

Styrelsen kommer i december att planera verksamheten för 2022 och vi tar gärna emot önskemål och förslag om aktiviteter och föreläsare. Nästkommande möte har temat ”böcker och bokcirklar” och lotteriet har skördetema, ta gärna med vinster som stämmer in på temat.  Mötena därefter blir mannekänguppvisning och amaryllisutställning.

Trots pandemin har vi fått några nya medlemmar och vi hälsar dom välkomna. Tyvärr har vi också av olika anledningar förlorat några medlemmar. Ni som har förslag på nya medlemmar anmäler detta till någon i styrelsen.

Boulen som pågår på tisdagar 10-12 har gått trögt men sista träffen var vi 10 personer och det kändes bra. Vi håller till ute på Långnäs så länge det går och sen flyttar vi in till Mejeriet. Välkomna om ni är sugna att prova på.

Vid årsmötet avtackades Ulla Edholm efter många år i styrelsen och nu hälsar vi Christina Nyberg välkommen som ny ledamot.

Varma hälsningar till er alla!

Maud Kvarnäng, ordförande