Rapport

Med flint på hårfint.

SPF Seniorerna Vallda-Släp har traditionsenligt besökt revystaden Falkenberg, där vi började med en god lunch på Strandbaden. Tyvärr var inte vädret med på några promenader utefter stranden efteråt, men den vackra utsikten över Kattegatt kunde vi njuta av.


Efter lunchen bar det av till Falkenbergs Stadsteater och revyn "Hårfint", som har fått fina recensioner, vilket gjorde oss både nyfikna och hoppfulla. Som vanligt var det fullt hus med en förväntansfullt sorlande publik, och vi skulle inte bli lurade i år heller. Och alla gamla stjärnorna var där, förutom Lena Petersson, som Anna Moraeus från Orsa ersatte fint. En som var i elden i nästan alla numren var Andreas Sköld, lång och alltid alert. Revyn innehåller 25 olika nummer, med allt från Trump och Grönland, BREXIT och Greta Thunberg. Hela tiden härlig musik och fina röster. För min del tror jag det var en av de bättre Falkenbergsrevyerna. Det jag tyckte var bäst var Petrol Boys, Greta-the Musical, Årskavalkaden 2019 och Hårfin Grand Finale.


Men allting har en ände, så ock nyårsrevyer, och efter rungande applåder tog vi oss ut i februarikvällen till vår buss, där Lennart som vanligt rattade oss hem lugnt och fint. Och så tackade vi Kerstin och Marianne för att de såg till att allting funkade på bästa sätt.


Göran Malmqvist