Inställt månadsmöte 24 januari

Månadsmötet den 24 januari är inställt med hänsyn till prognosen för pandemin. Årsmötet den 21 februari står tillsvidare fast.

Senaste prognosen för utvecklingen av pandemin kom med stora överraskningar för januari månad. Med de restriktioner som Regeringen och Folkhälsomyndigheten meddelade för en vecka sedan, har vi nödgats ställa in månadsmötet för januari. Det program som hade förberetts har vi överenskommit att flytta till höstterminen.

Det är framför allt det nya allmänna rådet att "Vuxna personer uppmanas att begränsa sina kontakter inomhus" och även Folkhälsomyndighetens begäran om att "Sänka deltagartaket till 20 personer i uthyrda lokaler för privata sammankomster" som föranleder styrelsens beslut. Vi måste vara rädda om varandra!

Vi noterar samtidigt att prognosen som presenterats beskriver en stark minskning av smittorisken i mitten av februari. Därför förutsätter vi att det annonserade årsmötet kan hållas som fysiskt möte i Immanuelskyrkan den 21 februari.

Vi har avtalat med den mycket välsjungande och gladlynta trion "Smoke Rings Sisters" att besöka oss på årsmötet. Så planera in detta möte i din almanacka! Vi hoppas kunna samlas i tillräcklig omfattning då. Mer om detta kommer att skickas ut inför mötet i februari.

De som har anmält sig till resan med S&Sresor till Falkenbergsrevyn den 30 januari är givetvis undrande inför vad pandemin kan innebära för detta arrangemang. Information lämnas genom resebyrån direkt till er som köpt researrangemanget, på vilket sätt det blir möjligt att genomföra, efter att de fått besked från teatern. Håll koll på inkommande mail från bussbolaget!

Övriga möten under våren blir på följande datum och medverkande. Våra möten börjar kl 14 och annonseras i Hallandsposten och på vår hemsida med telefontider för anmälan inför varje möte.

Årsmöte 21 februari: Smoke Rings Sisters, ett sångprogram med gladlynne!                                                     Medlemsmöte 21 mars: Anders Wirdheim, ornitolog och skribent lyfter med fåglarna                  Medlemsmöte 25 april: Ann-Louise Liljedahl kommer med en musikalisk överraskning                                           Medlemsmöte 16 maj: Program meddelas senare       

Med bästa hälsningar

Styrelsen