Jag var där...

...och 124 andra medlemmar!

Vilket väder vi fick, då vi samlades på Ön för en efterlängtad Trivselträff fredagen den 3 september. Enligt säkra rapporter, så anlände 125 medlemmar på cyklar eller i bilar. På bilden lite av det natursköna området. Paret på bilden tillhörde nog inte vår förening. Vi satt inte så nära varandra.

Kön var lång till första frågan på Tipspromenaden. Kluriga frågor om kryddor och mat höll hjärncellerna igång. 

Alla som trodde sig ha fått alla 12 frågorna rätt blev något besvikna, då det visade sig att bara en av oss, Britt Jönsson, hade alla cellerna i ordning. Grattis!

Under tiden höll "grillmaster" igång tillsammans med övriga duktiga medhjälpare. Det serverades kassler med potatissallad, som var gott och mycket uppskattat.

Vår ordförande Margaretha Persson, höll ett, som vanligt, fyndigt och roligt välkomsttal...

...där hon bl.a. presenterade  träffens duktiga värdar, som fick springa runt riktigt ordentligt för att servera alla.

Margaretha presenterade också hösten begivenheter. Bland annat, glädjande nog, så sätter vi igång med de så populära månadsträffarna i Kornhillskyrkan. Måndagarna 20 september, 18 oktober och 15 november är inbokade och vi lovades spännande underhållning vid träffarna. Mer om detta kommer senare på Hem- respektive Facebooksida.

Som om inte den informationen var nog, så fick Margaretha oss att röra sig också. Fast det gällde förstås att hänga med ...

Efter all denna upplevelse, kände sig nog alla nöjda och kunde plocka ihop medhavda stolar, bord och kaffetermosar och ställa kosan tillbaka till vardagens gråa tillvaro :-).

 

Ovanstående är, som vanligt, ett högst personligt referat av vad som upplevdes på vår träff. Om det är något som fallit bort ur mitt minne, så påminn mig gärna, så går jag in och rättar/kompletterar.

Arne Edlund edlundarne@gmail.com