Lyckad medlemsträff!

Uppskattade framträdanden

Den andra Medlemsträffen i ordning sedan Pandemiuppehållet har nu genomförts.

 

Det var ca 135 medlemmar som hälsades välkomna av vår ordförande Margaretha. All information om pågående och kommande aktiviteter får du reda på här på hemsidan eller på vår Facebooksida. Men dessa uppgifter framförs även på träffen. Information är ack, så viktigt!

Träffen inleddes med att Linda Wennerholm berättade lite om HallandsJul, som Hushållningssällskapet står för i Lilla Böslid.

 

Ett av de större Julmarknaderna som anordnas häromkring. Hon efterlyste 20 volontärer bland oss som lyssnade, som på ett eller annat sätt kan hjälpa till på marknaden. I gengäld skulle vår förening få låna en av festsalarna i Lilla Böslid utan kostnad.

Huruvida det var några som anmälde sig låter jag vara osagt.

Det var många som sett fram mot kommunpolisens Kristian Nilssons framträdande. Och dessa blev inte besvikna. Och som Margaretha skrev på Facebook; "Vi fick lyssna på den trevligaste polisen i stan, som dessutom var informativ, rolig, sakkunnig och riktigt, riktigt bra!" De´ ni!

Jag kan inte här berätta allt vad Kristian pratade om, men jag har gjort en del utdrag av framförandet på video, som jag absolut tycker ni ska se och lyssna på. Det var en del att tänka på. Ni kan se videon på denna adress:

https://youtu.be/UcHOV2joidI

Förutom Kristian, så finns på videon också ett axplock av eftermiddagens fina musikaliska underhållning. Vackra toner och sång som framfördes av Bengt-Göte Bengtsson med fru Ingela till allas förtjusning.

 

Den lyckade eftermiddagen avslutades med kaffe och gott fikabröd, som var framdukat på borden. De hårt arbetande värdarna/värdinnorna var väl värda applåder för det fina jobbet. 

Ovanstående är, som vanligt, ett högst personligt referat av vad som upplevdes på vår träff. Om det är något som fallit bort ur mitt minne, så påminn mig gärna, så går jag in och rättar/kompletterar.

Arne Edlund edlundarne@gmail.com