210202 Styrelsemöte

Första (och sista?) digitala Styrelsemötet?

För första gången genomfördes ett digitalt Styrelsemöte i SPF Seniorerna Snöstorps historia!

Ett styrelsemöte, som vår ordf. Margaretha, hoppades också var det sista digitala mötet. - Inget är bättre än att träffas på riktigt, menade Margaretha, då hon öppnade mötet efter lite kontaktstrul med några av ledamötena.

Undertecknad ska här redovisa lite från mötet, som kanske kan vara intressant för dig:

Bl.a. får föreningen en del post/mail varav några kan vara vettiga att att visa här. Det första handlar om "missa inte alla rabatter":

Sedan det här försäkrings-erbjudandet också:

 

Ordföranden vill också påminna om de fina rabatter vi får lokalt i föreningen. Se dem här: Rabatter

Årsmötet

Diskuterades också kommande årsmöte, som egentligen ska hållas nu i februari, men som av kända orsaker inte kan hållas då. Det diskuterades möjligheten att ha ett årsmöte digitalt. Men mötet beslöt, att vi ska hålla årsmötet i maj månad och då hoppas på att lite av restriktionerna ska släppa. Med ett sådant årsmöte kanske vi äntligen kan ses igen på ett normalt sätt.Tanken är då att försöka hålla mötet utomhus.  Vi får återkomma om det.

Utomhusaktiviteter

Ja, vad kan vi då hitta på att göra då vi får samlas fler än 8 personer och det inte är smällkallt där ute? SPF regionalt har en önskan om en Friluftsvecka någon gång under våren. Lena Bengtsson och Ewa Palm ska planera lite aktiviteter och se om de går att genomföra på säkert sätt. Har du någon idé, så hör av dig till Lena på tel. 0730- 91 16 40 eller Ewa 0702- 23 36 68.

Programmet 2021

Arbetsutskottet föreslog att 2020 års program, då nästan alla aktiviteter ställdes in eller flyttades på framtiden, ska användas även 2021 med reservation för ändringar (datum, platser m.m).

Ekonomi

Ja, normalt sett, så brukar ju vår kassa ligga på +-0 eller däromkring. Och det ska den ju också göra - utom i år! För i år finns det ganska goda likvida medel. Och det är bara bra, för då ska vi använda dessa tillgångar till något roligt detta kommande verksamhetsår. Eller hur?

Medlemmar

Vid mötestillfället var föreningen berikad med hela 603 medlemmar.

Zoom-utbildning

Förbundet bjuder in alla medlemmar som vill till utbildning i att använda Zoom som plattform på datorn. Zoom är ett program där du kan vara med på möten, konferenser m.m med flera deltagare. Läs mer här!

Övrigt

Distriktets årsstämma kommer att hållas i maj månad och utomhus.

Förbundets kongress del 2 kommer att hållas i slutet av augusti.

 

Sådär. Det var lite utdrag från föreningens digitala Styrelsemöte.

Håll till godo och håll ut - för snart får vi vårt vaccin...eller?

Arne Edlund edlundarne@gmail.com