Se vilka som var där!

Skön vårsäsongsavslutning på Ön

Måndag den 20 maj avhöll vi vårsäsongens sista månadsmöte. Vi var ca 130 medlemmar som, traditionsenligt, samlades på Ön.

Vädret var med oss denna gången också. Och då menar vi det bra vädret! Som vanligt var det stora skjulet fyllt med olika aktiviteter som är på gång. Mer om dessa kommer du att få läsa om här på hemsidan allt eftersom.

Grillen var i full gång och likaså hade man möjlighet att gå en liten tipsrunda, som denna gång inte var en tipsrunda, utan en runda där man kunde läsa olika citat och annat tänkvärt.

Undertecknad kommer inte att publicera namn på medlemmar som syns på bilderna. Den enkla anledningen är, att jag inte kan allas namn. Således "ingen nämnd och ingen glömd!".

Cementcirkeln, eller gjutarecirkeln (?), hade en egen utställning av fina alster som framställts.

Bord och stolar placerades ut på ett stort område. Flera ville sitta tillsammans med vänner, men det var öppna famnen varhelst man kom.

Det var en avkopplande stämning runt om i väntan på att maten skulle serveras.

Kubbspelet i förgrunden tillhörde en skolklass, som hade friluftsdag på Ön samtidigt med oss. Kul för dem att se vad som väntar dem om 50 år!

Och nu började maten bli klar över grillen. I detta fall grillad kassler...

...som skars upp i skivor. Det gick åt väldigt mycket kassler.

Och "serveringspersonalen" stod och väntade på invasionen. Det serverades till kasslerskivorna, potatissallad, coleslaw samt grönsaker. 

Det var så mycket mat, så det fanns möjlighet till "uppbackning" också. Och då maten var så god, så var det många som tog chansen.

Då alla hade ätit färdigt, och satt nöjda på sina stolar, passade vår ordförande på att tacka alla som kommit. Hon berättade om alla aktiviteter som föreningen håller på med och om allt som kommer framledes.

Skrivarcirkeln berättade om sin verksamhet och om hur trevligt det varit, att tillsammans sitta och berätta och skriva om olika minnen och aktiviteter. Cirkeln avslutade med att trycka upp en novell, som hugande spekulanter fick chansen att köpa på träffen.

Trots att säsongen nu är över, så händer det en hel del under sommaren också. Vi har Utegympa på Östra Stranden, Boule, Bangolf, Dans och mycket mer. Och ordföranden poängterade, att vill du ha aktuell information, så slå upp vår hemsida (SPF Snöstorp).

Till slut avslutade vår ordförande genom att önska alla en härlig och avkopplande sommar. Ja, riktigt slut var det inte. Det var ju det här med lotteriet också - och det var ju en del som blev lyckliga vinnare - dock inte undertecknad.

Arne (arneedlund@tele2.se)

Här kommer ytterligare några bilder från vår träff: