Månadsmöte september

Uppdaterades: 19 september 2018

Månadsmöte september

  • Pia Andersson och Johan Bergström underhöll oss med sång och musik under kvällen.

Månadsmöte den 11 september

Ordförande hälsade alla välkomna till höstens upptaktsmöte, 109 personer hade samlats och tolkcentralen var också på plats. Speciellt välkomna var två nya medlemmar Britt-Marie o Bengt Karlsson.
Man gick igenom sommarens händelser med resor, vandringar och fikakväll i Jansberg.
Därefter fick vi sång och musik som var väl vald till vår generation, de flesta kände man igen och kunde sjunga med och njuta av.
Nästa punkt på programmet var kaffeservering med goda mackor samt en kaka efter, som vanligt smakade det mycket bra.
Bert Göransson påminde oss om lite olika saker som vi bör tänka på inför hösten i trafiken bl a att bära reflexer och när du bör sätta på vinterdäck mm tänkvärt.
Så var vi framme vid kommande aktiviteter, resan till Store Mosse och Marieholms bruk den 18 september, studiebesök på Derome i Kinnared den 18 oktober, var ni inte med på månadsmötet kan ni anmäla er till någon i resekommitén.
"Onsdagsträffen" börjar den 19 september och håller på fem onsdagar varannan vecka i höst, för mer info ring Britt-Marie 070 3871216.
Matlagningskurs för herrar drar vi också igång, för mer info ring Monica 0706 610247
Glöm ej att ta med motionskorten till nästa månadsmöte den 8 oktober.
Så hade vi sparat det roligaste till sist lotteriet, alla kanske inte tyckte att det var så kul men bättre lycka nästa gång!
Som avslutning läste Britt-Marie en artikell från tidningen Senioren som hette "Släpp in nykomlingar", den var mycket tänkvärd.

Tack för denna gången och välkomna till nästa månadsmöte den 8 oktober.


Publicerades: 13 september 2017 Uppdaterades: 19 september 2018