Månadsmöte maj

Uppdaterades: 06 januari 2019
  • Marie Andersson från Södra Hestra Sparbank informerade om framtidsfullmakt
  • Thulda och Wendela från Fågelvägen underhöll
  • Kaffekommittén skötte sej perfekt i värmen
  • Marie Andersson från Södra Hestra Sparbank informerade om framtidsfullmakt
  • Thulda och Wendela från Fågelvägen underhöll
  • Kaffekommittén skötte sej perfekt i värmen

Månadsmöte i Maj

Vi var ca 90 medlemmar som hade mött upp i Nyarps bygdegård, sommarvärmen hade redan anlänt men det kanske var underhållningen som drog.
Ordförande hälsade alla välkomna och berättade lite om dansen i Sjöviken och travresan som båda var mycket trevliga.
Sedan fick vi information från Södra Hestra Sparbank, Stefan Erlandsson berättade om ny teknik som vi kan använda oss av och vilka försiktighetsåtgärder vi bör tänka på bl.a. aldrig lämna ut kodnummer m.m. Behöver vi hjälp med detta ställer banken gärna upp med råd. Därefter berättade Marie Andersson om "Framtidsfullmakt" vad detta innebar och hur det kommer att användas. Är ni intresserade eller undrar över något vad gäller detta så hör av er till Maries Familjerätt.
Efter detta fick vi lyssna till kvällens underhållare Thulda och Wendela som spelade och sjöng olika låtar, en del av dessa hade de skrivit själva. Flera låtar var inspirerade av samhället idag med invandring och utanförskap. Mycket behagligt och tankeväckande innehåll. Det är hoppfullt med unga engagerade musiker som vi har så nära oss, Thulde kommer från Unnaryd och utgår därifrån.
Nu spred sig kaffelukten och alla njöt av goda mackor till kaffet.
Så var det dags för information om kommande händelser, vandringarna kan ni läsa om i programmet men utöver detta har vi en grillkväll i Jansberg den 13 augusti kl 18.00 och den 18 augusti på förmiddagen skall vi deltaga i en sommarfest i Hyltebruk. 
Lotteriet får jag inte glömma, lotterikommittén avtackades och till hösten har vi en ny lotterkommitté.
Kvällens dikt lästes av Britt-Marie och de handlade om våren och sommaren i trädgården.
Ordförande tackade för kvällen och vårterminen och hälsade alla välkomna åter den 10 september. Hoppas alla får en skön och härlig sommar!

Publicerades: 09 maj 2017 Uppdaterades: 06 januari 2019