Månadsmöte oktober

Uppdaterades: 10 januari 2018
  • Underhållare för kvällen
  • Serveringskommitén
  • Underhållare för kvällen
  • Serveringskommitén

Månadsmöte den 9 oktober

Underhållare för kvällen var ett gäng från Falkenberg som spelade teater, rubriken för kvällen var "Radiominnen". Vi fick se teater och lyssna på gamla radioprogramlåtar och minnas  bl a Farbro Sven, C-G Hammarlund mfl. Programmet varade ca en timma och var riktigt bra.
Efter detta fick vi härliga mackor och te eller kaffe. Serveringskommitén gjorde väl ifrån sig som vanligt.
Vi var knappt hundra denna gången, om det kunde bero på älgjakt, vet ej.

Så var det dags för allvar, Jan-Erik Larsson påminnde oss om motionskorten som måste lämnas in för att få vara med i dragningen vid nästa månadsmöte.
Bengt-Åke informerade om en resa till Julkonsert i Halmstad, är ni intresserade av detta kolla under rubriken resor och anmäl er till Bengt-Åke snarast.
Roland Högberg berättade om ett studiebesök på StolAB i Smålandsstenar, är ni intresserade av detta kolla under rubriken studiebesök och anmäl er till Roland så snart som möjligt.
Därefter pratade Bertil Holmén om hur det var på första "gubbträffen", 34 gubbar mötte upp och lade upp programmet för nästkommande möten. Nästa träff är den 19 oktober på Guldkanten i Hyltebruk och han hälsade alla gubbar välkomna.

Lottdragning hade vi naturligtvis också, kvällens tema var köksgrejor.
Kvällen avslutades med att Bengt-Åke läste två dikter av Barbro Håkansson, en handlade om Förr och nu och den andra handlade om Vänskap, mycke tänkvärda båda två.

Publicerades: 11 oktober 2017 Uppdaterades: 10 januari 2018