Information om våra möten

Våra program sker i samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan.


Månadsmöten och övriga aktiviteter annonseras i Hallandsposten under Föreningsaktuellt och på föreningens hemsida www.spfseniorerna.se/gamletull. Våra program sker i samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan.

Anmälan
Anmälan till våra möten är obligatorisk och bindande. Eventuella återbud anmäls direkt till någon i styrelsen – inte till föreningens e-postadress, eftersom lokalen endast tidvis är bemannad. Vid avanmälan till medlemsmöten senare än två dagar före mötet debiteras entréavgiften.

Bindande anmälan
Anmälan till christina.lofgren39@gmail.com eller annan styrelsemedlem (e-postadresser finns under fliken "Om Föreningen" - Styrelsen). Anmälan till våra arrangemang är alltid bindande. Observera att anmälan är obligatorisk till samtliga våra arrangemang. Vid begränsat antal platser gäller "först till kvarn...".

Säg till vid anmälan om du behöver hjälp att komma till mötet så försöker vi ordna hämtning.

Möteslokal
Möteslokal kommer att variera och meddelas vid anmälan till aktuellt möte.

Entréavgift
På grund av högre lokalhyror höjs entréavgiften vid månadsmötena till 70 kronor från och med januari 2020. Kassören är tacksam för jämna pengar!

Fotografering
Ibland tar vi bilder vid våra möten som du sedan kan se på vår hemsida. Säg till om du inte vill vara med på en sådan bild.