Månadsmöte 2017-12-11

Månadsmöte med Lucia och tärnor

  • Lucia tillsammans med sina tärnor bjöd på vacker underhållning. Tack. Bild: Ulrika Widepalm
  • Bild: Ulrika Widepalm
  • Bild: Ulrika Widepalm
  • Lucia tillsammans med sina tärnor bjöd på vacker underhållning. Tack. Bild: Ulrika Widepalm
  • Bild: Ulrika Widepalm
  • Bild: Ulrika Widepalm

Decembers månadsmöte präglades, som sig bör, av ljusets drottning med alla sina tärnor. Det var kyrkans barnkör från Harplinge - Steninge församling som stod för underhållningen. Lucia med tärnor framförde, under ledning av Kantor Eva Persson, vackert både text och musik med anknytning till Jul och Lucia.

Efter denna fina underhållning passade Sven Olsson, vår kunniga trafikspecialist, på att erinra oss om att nu gäller vinterdäck på. (Han glömde nämna rattmuffen).Till nästa månadsmöte har vi bjudit in Ahlbäcks trafikskola för en mer omfattande genomgång av vad som gäller i trafiken. (Det är nog faktiskt så att vi har lite gamla regler i huvet och behöver kanske en uppfräschning av dessa.). Vi uppmanas att fundera lite på lämpliga frågor till dess.

Därefter slog vår förening till med en riktig skinkmacka med god röra på. Dessutom bjöds det ut en mjuk pepparkaka. Därefter delade Hans, vår eminenta ordförande, ut en Amaryllis till alla funktionärer. Det blev 30 stycken, som tack för årets insats. Det är trevligt och bra att vi har så pass många funktionärer. Det ger SPF- Kvarnen en bredd och förankring i bygden. Tack alla funktionärer, som ger föreningen ett innehåll.
Efter detta följde sedvanligt lotteri. Så småningom började folket successivt bege sig hemåt. Tack till er som ordnar med allt som vi får serverat på fat och dukning, servering , disk m.m. 

Text: Anders Kinch