Hemliga resan 2017

Uppdaterades: 31 maj 2018

Vart är vi på väg?

Tidig morgon den åttonde augusti started SPF Fagered-Källsjö en hemlig, spännande resa, men vart gick den?

Vid sjutiden startade Okome buss med Jörgen som chaufför, från Källsjö med stopp i Fagered och Ullared söder ut. Vid niotiden var det dags för frukoststopp i närheten av Ängelholm, närmare bestämt i Orangeriet i Västragård i Varalöv. Där bjöds vi på en god frukost med juice, frallor och mycket mer goda saker bland annat en god äggröra. Efter ett besök i trädgårdsdelen var det åter tid att stiga på bussen för vidare färd mot nästa hemliga mål.

Efter några timmars trevlig gemenskap i bussen närmar vi oss Eslöv och Ellinge slott där ägaren Mikael Wehtje hälsade oss välkomna och lunch blev serverad. Efter lunchen blev vi indelade i två grupper för guidning i whiskeybränneriet och på slottet. En spännande och trevlig eftermiddag.

När vi, efter någon timme, var samlade fortsatte bussen på en slingrande väg ner till Klippan för att besöka en yllebutik med fina men dyra varor. 

Efter lagom tid i butiken tog bussen vägen ner till Halmstad där kvällsfika med kaffe och våfflor med grädde och sylt intogs på Fribergs konditori innan avfärden till hemtrakten där vi anländer vid halvåtta-tiden med minnen från en mycket trevlig resa.

Ett stort tack till Rosita, Monika och Eivor från Göran, Eivor, Barbro och Inge

(Flera bilder finns i Bildgalleriet)

Publicerades: 20 augusti 2017 Uppdaterades: 31 maj 2018