Senaste nytt

Ordförande Kerstin Gidsäter framför här sina nyårsönskningar till alla seniorer i Linnéstaden.

Förra året, när jag skrev nyårshälsningen, var jag full av tillförsikt inför 2022. Pandemin hade börjat klinga av, många av oss hade fått tre doser vaccin och vi hade börjat träffas igen på våra aktiviteter. Den 24 februari vaknade vi upp till ett Europa i krig. Ryssland hade invaderat Ukraina och väldigt mycket ställdes på ända med ökad inflation, skenande el- och bränslepriser. Vem hade kunnat ana detta för ett år sedan? Inte jag i alla fall.
Nu har vi så sakteliga börjat vänja oss vid den nya världsordningen och även vid ökade levnadsomkostander. Livet har återgått till ett nytt normala. Glädjande nog har pandemin klingat av, även om antalet smittade ökar och säsongsinfuensan grasserar, likaså RS-viruset. I år står vi förhoppningsvis något bättre rustade och kan fira jul och nyår med nära och kära.
Året som gått har varit mycket framgångsrikt för vår förening. Många nya medlemmar har strömmat till och våra aktiviteter har varit välbesökta. Det gläder oss mycket och trotsar alla orosmoln på himeln, vågar jag se år 2023 an med ett visst mått av tillförsikt!
Jag hoppas att ni alla haft en fin jul och ett fint nyårsfirande och ser fram emot att se er på flera av våra möten och aktiviteter under 2023!