MÅNADSMÖTEN

Vi får äntligen träffas i Guldhedskyrkan igen. Ser fram emot att få se er.Välkomna .

2021 Höstens månadsmöten på SPF Seniorerna Guldheden.  Andra tisdagen i månaden i Röda Rummet Guldhedskyrkan. Vi börjar kl.12.00. Musik, sång eller föredrag. Kaffe, smörgås och kaka 50 kr. Obligatorisk anmälan mån.- fredag veckan före mötet till Inga T Persson tel. 070 275 55 17.

Tis.14 sept. Göteborg under Segelfartygens Tid. 
I flera hundra år dominerade segelfartygen i Göteborgs hamn. Karl Hellervik från Sjöfartsmuseet Akvariet berättar om varför Göteborg ligger just här, om svenska kolonier, sjökrig och kaperier, ostindiefärder och om den gamla sjöfartsstaden Majorna.

Tis.12 okt. Sista skriket. Thomas Axberg Lotteri

Fyra amatörmusiker som inriktat sig på 60-talsmusik i form av rock, country och svensktopp. Spelglädje och välkända melodier för ”mogna” ungdomar.

 9 nov. Ulf Benkel Vitsen med vitsen

Ulf Benkel  frilansjournalist och författare till fem böcker med och om ordvitsar, berättar om vad som utmärker en bra ordvits, vad som händer i hjärnan när man hör en vits, varför vissa gillar de sämsta vitsarna bäst – och hur det kommer sig att staden Göteborg är så förknippad med denna sorts ordlekande. Givetvis med många exempel på både bra och dåliga vitsar.

 Tis.14 dec Jultallrik Minitalk Julkul m.m LOTTERi.   Kanske någon läser en juldikt och vi sjunger några välkända julsånger. Det bli inget Luciatåg. Röda Rummet är för litet.  Det blir ett annorlunda decembermöte.