Sandgrund

Den 26 april reste vi till Sandgrund

Tid: Start från Göteborg kl 07.30, hemma igen ca kl 20.00
Kostnad: 775 kr/person – inbetalningskort från Rolfs Flyg och Buss
Ingår: Buss t/r · lunch på Brasserie Winn · inträde och guidning på Sandgrund · reseledare

Information: Resan startar 07.30 från Göteborg och vi åker norrut via Lilla Edet och Trollhättan. På vår färd genom Dalsland stannar vi för en paus nära Brålanda. När vi når Karlstad äter vi en gemensam lunch på Brasserie Winn. Till lunchen ingår förrätt, huvudrätt, sallad, efterrätt och kaffe.
Efter lunch besöker vi Sandgrund som sedan 2012 är Lars Lerins egen konsthall. Under eftermiddagen får vi en guidad rundtur i dessa öppna och ljusa lokaler och får lära oss mer om Lerins konst. Han anses vara Nordens främsta akvarellkonstnär och på Sandgrund finns hans permanenta utställning. Lars Lerin har medverkat både i Sommar och Vinter i P1 och i sin egen tv-serie på SVT, Vänligen Lars Lerin. Sandgrund gästas årligen av ett antal gästutställare i Vita rummet på konsthallen. Besök till gästutställningarna ingår i den ordinarie entrébiljetten till Sandgrund.
Under sen eftermiddag beger vi oss hemåt och på vägen tillbaka stannar vi för en paus nära Brålanda. Vi beräknas vara tillbaka i Göteborg cirka 20.00.