Hur trivs du i vår förening?

Styrelsen för SPF Seniorerna Falun har tillsatt en arbetsgrupp med uppgift att ta fram en handlingsplan för medlemsrekrytering och medlemsvård.

Vi i arbetsgruppen är Birgitta Wallman från styrelsen, Maria Bjerneby Häll från informationskommittén och Kerstin Wåghäll från programkommittén.

Minst lika viktigt som att rekrytera nya medlemmar är att föreningen har en verksamhet som gör att du som medlem trivs och vill stanna kvar.

Arbetsgruppen har påbörjat arbetet med en analys av nuläget för att kunna identifiera föreningens styrkor och svagheter och även möjligheter till förändring.

För att få så god kunskap som möjligt kommer vi inom kort att vända oss till alla funktionärer i föreningen för att få idéer och förslag.

Men det räcker inte med att vi i gruppen och övriga funktionärer vet vad som är bra respektive mindre bra. Det är också väsentligt att vi får veta vad medlemmarna tycker och vilka idéer och tankar som finns för att utveckla vår förening.

Du som medlem är betydelsefull för att vi ska kunna ta fram en konkret handlingsplan – det vill säga att gå från ord till handling.

Vi ser fram emot dina synpunkter och förslag i arbetet med att utveckla vår förening! Välkommen att höra av dig till oss!

Arbetsgruppen för rekrytering och medlemsvård

Birgitta Wallman, birgitta.wallman@telia.com, tel. 070-330 43 91.
Maria Bjerneby Häll,maria.bjerneby.hall@gmail.com, tel. 073-980 25 99.
Kerstin Wåghäll, kewaghall@gmail.com.