150203 Skidåkarrapport

Snö, snö snö - Så mycket snö är det mycket längesedan det var i Stångtjärn - och vackert när det fortfarande ligger kvar på träden.

Spåren var fina då de var uppkörda på morgonen.

Vi blev 10 åkare, varav 2 damer. Tord Karlsson var med för första gången i vinter - välkommen tillbaka.

En bit bortom,där 8an vänder, var det stora djurspår mitt i spåret - jag tyckte det såg ut som hundspår, så jag var övertygad om att det var varg, och vildsvinen - de verkar ju inte gå ensamma. Men inte heller. Lars Tysk och flera hade sett att det var klövar - men så stora de var och de vargjorda efter att spårmaskinen varit där i morse. Häftigt!

När vi fikade efteråt tittade Kalle Bergström in. En nybliven pensionär, som verkligen kunde åka fort. Han hade åkt Marcia Longa nu i vinter. Han kommer nog med som medlem i SPF.

Här är dagens långåkare: Tord Karlssson - han åkte både till Järnhatt och Hästskomyren, där 13:on vänder. Tyvärr fick han ont i ena hälsenan, så han fick sparka med ett ben sista 5 km. Krya på dig - du kan behövas på StafettVasan!

Här är Olle Bennström i den snötyngda skogen.

Vill ni vara med på utflykterna, skicka en anmälan via e-post till mats.hiertner@gmail.com. All information inför utflykterna skickas som e-post.

Mats Hiertner