Regnig finalvecka för digitala tipspromenader – 2 vinnare utsågs


Tre medlemmar i vinnande lag EMMA

Vädrets makter var oss inte nådiga under finalveckan. Det regnade i princip varje dag ihållande och mycket. Vår regnmätare tömdes två gånger, totalt blev det drygt 50 mm regn. Mellan regnuppehållen var det sju tappra lag som gick tipspromenaden.

Bäst lyckades lag EMMA som hade 7 rätt av 9 och tog därmed första platsen. I lag Emma ingick Eva, Margareta (Dunkars), Marianne och Åsa.

På andra plats kom lag LG med 6 rätt. I lag LG ingick Lars Gising med fru Britt-Marie.

Vi tackar alla som deltog i finalveckan men också alla som gått våra digitala tipspromenader. Vintern är i antågande och vi kör tipspromenaderna oktober månad ut och därefter tar vi vinteruppehåll. När vi kommer tillbaka till våren är vi lovade en förbättrat system som bl.a. underlättar tävlingsmomentet i digitala tipspromenader.

Succé för digitala tipspromenader

Antal lag som gått de digitala tipspromenader är nästan 100 st. Många går tillsammans så ett lag består ofta av två personer eller fler. Om vi antar att 50% av lagen består av två personer har minst 150 personer deltagit i våra tipspromenader vilket gläder oss mycket. Vi har fått många positiva omdömen om promenaderna.