Grill & Mingel - Premiär 17 juni

Den nya SPF-aktiviteten Grill & Mingel har nu sin efterlängtade premiär. Vi träffas och umgås, äter en god kötträtt med passande dryck och kanske också deltar i någon aktivitet.

När: Fredag 17 juni kl. 16. Först en stunds mingel och sedan en liten aktivitet innan det är dags maten.

Var: Kämpevillen, Barrskogsgatan 25, Kvarnsveden/vid Mellstaparken

Meny: En god grillad kötträtt med potatissallad och andra tillbehör.

Dryck: Om du vill ha någon annan dryck än vatten, så tar du själv med det du vill dricka – BYO (bring your own) som i Australien. Och en kopp kaffe efter maten för den som vill.

Kostnad: 70 kr/person

Eftersom det är en ny aktivitet, så är vi osäkra på hur det fungerar. Därför gäller max. 40 deltagare vid den första grillkvällen.

Anmälan fr.o.m. 2 juni till Bernt Sjödin bernt.sjodin43@gmail.com (eller 070-4976204). Senaste anmälningsdag under förutsättning att det finns platser kvar är 9 juni.

Betalning: I samband med att du får bekräftelse på att du har fått plats, så får du också information om hur du ska betala. Ekonomirutinerna för Grill & Mingel-kvällarna avviker från de normala för SPF, så du kan inte betala enligt de vanliga SPF-rutinerna.

Lotteri med fina priser. Endast kontant betalning.

När det gäller transport, så går buss linje 3 till Kvarnsvedens IP. Därifrån är det ca 600 m till Kämpevillan. Linje 151 är också ett alternativ, men då är det ytterligare drygt 10 minuters promenad. Med bil finns gott om p-platser vid Mellsta och 50 meter från Kämpevillan.

Välkomna

önskar 

Grill & Mingel-kommittén