2017-01-30 Månadsmöte med Tur Åke

  • Pelle o Tur Åke

Tur Åke bryter ut hos SPF Seniorerna i Orsa

Till årets första månadsmöte hade ca 140 medlemmar infunnit sig för att ta del av sedvanliga rapporter samt information om stundande årsmöte som kommer att hållas i samband med nästa månadsmöte som är måndag 27 februari.
Årsmöteshandlingar kommer att finnas tillgängliga på vår hemsida veckan innan och kan även tillhandahållas hos ordförande efter överenskommelse. Annars finns alla handlingar tillgängliga på mötesdagen i Hembygdsgården. Pelle och pojkarna kommer att svara för musiken.

Så var stunden kommen för eftermiddagens höjdpunkt i form av Tur Åke Lindqvist ända från Öje. Till sin hjälp hade han Pelle Klockar som med sin ståbas skötte ackompanjemanget. Det var ingen lång introduktion utan det var gasen i botten direkt. Trots att man kände igen en del historier och låtar presenterades de i ny tappning och fick rungande ovationer. Inte ett öga var torrt när det pågick som mest. Man fick chans att lugna ner sig lite när Tur Åke sjöng flera tänkvärda låtar mellan varven såsom En clown i mina kläder, Utan dina andetag och "Plogbilen", eller Mer och mer och mer som den heter. Man kan skriva hur mycket som helst om hans show, men roligast hade alla som var där.
Att detta månadsmöte blev en rivstart på säsongen kan kännas svårt att toppa framöver, men bakom hörnet väntar Jon Norberg och Billy Opel på att få visa upp sig på våra månadsmöten, så håll koll på hemsidan eller annons i tidningen.
Tiden går fort när man har roligt, så efter kaffe och lottdragning var dagen till ända. 

Text och foto Hasse Ekström

<<< Tillbaka

Se fler bilder här >>>