Årsmötet 2022

Glädje och uppskattning att åter få träffas

Naturligtvis ”försenat”, men SPF Leksand har genomfört årsmöte för 2021. Reglerna under coronas framfart har hållit många medlemmar isolerade under lång tid. Därför gick det inte att ta miste på en väldigt tydlig uppskattning och glädje i att åter få träffa gamla bekanta. Med det kan vi se den stora betydelsen av samvaro som det ideella föreningslivet bjuder.

Traditionsenligt startade mötet med en stilla stund. Den gav plats för tanke på de medlemmar som avlidit sedan föra årsmötet. Berit Widholm läste en dikt och Gunnel Janlars sjöng. Nya medlemmar har sökt sig till föreningen, som nu består av något under 400 medlemmar.

Berättelse för det senaste året visade på en rad uteaktiviteter som minigolf, luftgevärsskytte och promenader. Styrelsen har också varit aktiv med att förnya och uppdatera en rad skrivningar om vad de olika funktionärerna ska göra. Berättelsen följdes av Stig Jakobsson bildspel om det gångna året.

Eva Jonsson fick förtroendet som ordförande ytterligare ett år. Övriga ledamöter omvaldes eller har fortfarande ett år kvar i styrelsen. Lisa Salmi valdes som ny i styrelsen. Och – självklart godkände årsmötet det program som styrelsen föreslagit för återstoden av 2022.

Text & Bild: Bengt Borkeby