Musikquiz med Jon Norberg

Kniviga frågor för seniorerna i Husby

  • Jon Norberg

När sommaren lider mot sitt slut startar SPF Seniorerna i Husby sitt höstprogram. Startskottet blev september månadsmöte den 22 sept.

Upptakten bestod denna gång av en hel del huvudbry och tankeverksamhet i och med att välkände Jon Norberg gästade månadsmötet med sitt Musikquiz - eller Frågesport, som föreningsordförande Arne Hag hellre tyckte det skulle heta.

Starten på mötet bestod dock i en genomgång av alla aktiviteter i form av studiecirklar och resor som erbjuds i höst. Här fanns både en cirkel om Evert Taube, ölprovning hos Oppegårds, resa till Lars Lerin och mycket, mycket mer.

Jon Norbergs frågesport baserad på musik fick sedan medlemmarnas pannor att ligga i djupa veck, men också med många glada miner. 25 olika frågor behandlades innan det var dags för fikat. Därefter gick man igenom de rätta svaren och som priser fanns ett antal skraplotter. Frågorna var kniviga och endast en medlem hade full pott, men många hade svarat rätt på flertalet frågor. Mötet avslutades med sedvanligt lotteri med fina priser varefter ordförande tackade de 80 deltagarna för det visade intresset och hälsade välkommen åter till Surströmmingsfesten den 6 oktober.