Årsmöte

Knökfullt när föreningen hade årsmöte

  • Country Select spelar

Det var knökfullt i Österby Bygdeård när vi hade årsmöte den 18 februari 2016. Hela 90 stycken eller 40 % av hela föreningen hade hörsammat styrelsens inbjudan till årsmötesförhandlingar.

Det var en glad och uppslupen stämning när ordförande Arne Hag hälsade välkommen. De mer formella årsmötesförhandlingarna leddes av Sören Jakobsson med Sten Franson vid sin sida. Att vi medlemmar gillar vår förening bevisades med att det på alla förtroendeposter blev omval. Däremot valdes en ny valberedning efter tre års arbete.

Efter förhandlingarna informerades om studiecirklar, resor till både Krakow, Ängelsberg och Sundborn samt andra trevligheter som sker framöver. Därefter vidtog en härlig musikstund med Country Select som framförde ett knippe härliga Blue Grasslåtar, både på engelska och svenska. En god smörgås med dryck samt kaffe och kaka föregick sedan det glatt emotsedda lotteriet.

Ordförande Arne avslutade till sist mötet med att föreslå en applåd för de duktiga medlemmarna i köket som dagen till ära brett över 90 smörgåsar.