EN STRÅLANDE JUL, Stenhammarsalen, söndag den 3 december kl.18.00

Emelie Sundborn, Rikard Flink och Anders Kwarnmark hälsar till Vintergäcken och tackar för att de fick komma till oss på månadsmötet och underhålla med sånger från filmens värld.
Emelie och Rikard inbjuder nu tillsammans med pianisten och entertainern David Carbe till stjärnfyllda duetter och älskade julsånger från förr och nu.

Under de senaste åren har sångduon glatt oss med flera bejublade konserter, där storslagna duetter blandas med egna tolkningar av sånger från de stora världsscenerna.

En Strålande Jul blir en varm och stämningsfull kväll där traditionella julsånger vävs samman med crossovers och poppigare inslag. Med både inlevelse, kraft och glimten i ögat trollbinder Emelie och Rikard publiken med sina samklingande röster och sin magiska kemi.

Med på scenen finns även pianisten och entertainern David Carbe, kontrabasisten Jonas Nilsson och Marie Hedvall på fiol. Programmet är inspirerat av artister som Dolly Parton, Andrea Bocelli, Celine Dion och Michael Bublé och vi får njuta av sånger som The Prayer, O holy night och When you wish upon a star. Det blir en musikupplevelse utöver det vanliga!

Läs mer och beställ biljetter på GSO

Inlägg 2023-10-09: Bengt G Bengtsson, 0739-47 27 70, bengt.g.bengtsson@gmail.com 

Är du nyfiken på våra övriga "Huvudnyheter" (bildspelet) och "Senaste Nytt"? Klicka här!