Amanda Andreas med band, i  Landvetter kulturhus onsdag den 2 februari kl. 19.00

Amanda Andréas är hyllad för sina liveframträdanden som liknats vid en oas i nutidens rusningstrafik. Hennes musik varvas med personligt mellansnack i en varm och vass blandning som delvis lockar till skratt, delvis till tårar. Läs mer nedan.

  • Foto: David Andréas

Datum: 2 februari kl. 19:00 - 20:30
Biljett: 120 kr, 60 kr under 26 år. 
Plats: Landvetters kulturhus, plan 3

Amanda Andréas är hyllad för sina liveframträdanden som liknats vid en oas i nutidens rusningstrafik. Hennes musik varvas med personligt mellansnack i en varm och vass blandning som delvis lockar till skratt, delvis till tårar.

Som havet bär hon sin publik, ibland stilla, ibland stormigt, in i framtiden. Tillsammans med några av Göteborgs mest framstående musiker bjuder hon på oförglömliga konserter fyllda med jazziga vardagsbetraktelser på svenska och medryckande popslingor. Inspirerad av Barbro Hörberg och vistraditionen kommenterar Amanda Andréas vår samtid med humor, allvar och kittlande närvaro.

Våren 2022 är Amanda aktuell med nya egenskrivna låtar som hon under konserten på Landvetters kulturhus kommer att bjuda på blandat med älskade klassiker av Astrud Gilberto, Barbro Hörberg med fler.
 
 Arrangör: Kultur Härryda

För biljetter mm läs mer HÄR

Inlägg: Bengt G Bengtsson (0739-47 27 70, bengt.g.bengtsson@gmail.com )