Månadsmöte torsdag den 18 mars kl. 15.30. Direktsänt MusikQuiz med Niklas Carlsson

Trubaduren Niklas Carlsson engagerade oss fullständigt vid månadsmöten i september 2018 och november 2019. Nu får vi gnugga geniknölarna framför datorn/Tv:n. Gruppmejl med länk kommer att skickas ut 17 mars. Ett samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan. Se mer nedan.

Förutom sedvanlig information får vi delta i ett engagerande MusikQuiz, signerat Niklas Carlsson. Han har besökt oss två gånger tidigare, så för många är han välkänd. En presentation kan dock vara på sin plats.

Niklas berättar själv:

Rollen som trubadur startade jag som 19-åring då jag ljugit mig till ett jobb som musikcirkelledare på div seniorboenden i Göteborg, med Folkuniversitetet som arbetsgivare. Det visade sig snabbt att det handlade om allsång med den svenska visskatten som ledstjärna. Och jag kunde ju inget om det...då. Efter en kaosartad första konsert tillbringade jag sedan ett par dygn med min mamma i telefon där hon satt och spelade piano och sjöng alla de vanligaste visorna så jag kunde höra hur de skulle gå, innan nästa konsert. DEN konserten gick onekligen bättre.

Numera (innan pandemin) spelar jag mycket för olika seniorföreningar, men oxå en och annan krog. Ett par gånger i månaden lirar jag t e x på en liten fin restaurang i Mölndal/Krokslätt som heter Sokrates Taverna. Ett härligt jobb. Trevliga människor, intim miljö, god mat och dryck.

Med vänlig hälsning,

Niklas

Läs mer om Niklas HÄR

Fråge-/svarsformulär för utskrift finns  HÄR

De med alla rätt kontaktar Leif Allvin <leif.allvin@telia.com> eller tel. 0760-45 86 07

Prisutdelning sker 18 maj kl 11 vid vår friskisträff vid gula villan vid Massetjärn.  Inbjudan till denna träff kommer senare.

Länk till referat och bilder från månadsmötet den 6 september 2018 finns HÄR.

Länk till referat och bilder från månadsmötet den 11 november 2019 finns HÄR

Gruppmejl med länk kommar att sändas ut den 17 mars.

Sändningen möjliggörs av ett samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan.

Inlägg: Bengt G Bengtsson (0739-47 27 70, bengt.g.bengtsson@gmail.com )