2021-03-18 Månadsmöte med Niklas Carlsson

"The Genius" lotsade oss genom Musikquizet på samma trivsamma sätt som vanligt. Inspelningen kommer att ligga kvar till den 25 mars, här nedan. ALLA MED 34 ELLER FLER RÄTT, MEDDELA LEIF ALLVIN ENLIGT NEDAN!

  • Musikquiz i hemmamiljö

Håkan Söderström inledde med en enkät om kurser i nybörjarbridge och sömnad/textil. 

Därefter introducerade Leif Allvin dagens underhållare, Niklas Carlsson. Dagen till ära var Niklas i sin hemmamiljö, men ändå inte. Han hade lånat en musikstudio för att ljud och bild skulle gå fram. Vilket det verkligen gjorde. Endast vid ett par tillfällen svajade det något. Detta kan mycket väl vara beroende på mitt eget bredband. 

Som Håkan underströk, var det härligt att Niklas ställde upp framför kameran. Det är ju responsen från publiken, som ger den extra kicken till artisten. Så även om vi har det gott hemma, längtar vi efter att få ses tillsammans allihop.

Frågorna var som vanligt kluriga och några 48 poäng var det inte tal om för vår del. Men väl över hälften. Och ju färre frågor man kan svara rätt på, dess mer lär man sig av en sådan här övning.

Ett stort tack till Niklas, samt till programkommittén för bra val och till Anders som rattade föreställningen.

Inbjudna till mötet var också SPF i Lindome och Sagsjön. De sänder följande hälsning via Torsten Fredriksson:

"Jag får tacka för den föreställningen. Det funkade väldigt bra och var trevligt.
Jag fick ihop 33 poäng. Tror du det är någon som har alla rätt?"

Hälsningar
Torsten
Sagsjön

Var och en med 34 eller fler poäng meddelar Leif Allvin sin poängsumma på  <leif.allvin@telia.com> eller tel. 0760-45 86 07

Prisutdelning sker 18 maj kl 11 vid vår friskisträff vid gula villan vid Massetjärn. Inbjudan till denna träff kommer senare. 

Till den 25 mars finns månadsmötet på video. Kopiera först Passcode: ZH%$9!6.  (obs inklusive punkten på slutet) och därefter denna länk.

Inbjudan till månadsmötet finns HÄR

Bengt G Bengtsson

(0739-47 27 70, bengt.g.bengtsson@gmail.com)