Negar Zarassi i Riksteaterns "Voices of Change"

Varsågod, ett smakprov på vad vi kommer att få höra på månadsmötet i januari 2022! Se mer nedan.

Vi har ju den stora glädjen att ha Negar som "vår egen" artist.

Negar har utvecklats till en världsartist med miljontals lyssnare jorden runt, och ingår nu i Riksteaterns "Voices of Change".

Den årligen återkommande satsningen Voices of Change är en frizon för artister som inte kan uttrycka sig fritt i sina hemländer på grund av könsidentitet, åsikt eller sexuell läggning. I arbetet för mänskliga rättigheter är konsten en grund för debatt och diskussion. Därför är Riksteatern stolta över att lyfta fram dessa artister, som genom sitt konstnärskap förändrar och skapar plattformar för en mer öppen och mångfacetterad värld.

Negar Zarassi i Riksteaterns "Voices of Change"

Negar Zarassi är en svensk-iransk operasångerska med kandidatexamen inom musik från både Kungliga Musikhögskolan i Stockholm och Högskolan för Scen och Musik i Göteborg. Hon anlitas frekvent för konserter och olika musik- och teaterproduktioner över hela Sverige. Negar är känd för sin starka närvaro på scenen där hon skickligt rör sig mellan olika genrer och stilar. Genom Persia's got Talent 2019 fick hon stort globalt genomslag hos den persiska befolkningen och har sedan dess utvecklat sin egen crossover-genre med opera och pop på persiska. Med en bred och varierad repertoar har denna ”persiska Sarah Brightman” rört miljontals människor med sin vackra röst.

Vår ambitiösa programkommitté har bokat Negar Zarassi till månadsmötet i januari 2022!

Till dess kan vi njuta av den underbara konserten "Voices of Change".

Länk till Negar Zarassi i Riksteaterns "Voices of Change"

Inlägg: Bengt G Bengtsson (0739-47 27 70, bengt.g.bengtsson@gmail.com )