2021-12-17 Julbord på Bolåsa Värdshus

"Möttes av ljuv musik med glögg. Underbar eftermiddag och kväll . Väldigt god mat! Så roligt att kunna träffas! Tomtarnas vaktparad påminner om forna dar. Min mamma spelade alltid den på piano! Då var det jul!"...var en av reaktionerna. Läs fler nedan.

Julbord på Bolåsa Värdshus den 17 december 2021

               

Britt-Marie Wiezell:

Stämningsfull julmusik möter oss på väg genom entrén i Bolåsa Värdshus. Swingwarz ackompanjerar glöggen och pratet kommer igång. Ett gemytligt, trivsamt och efterlängtat surr omger härefter oss vintergäckare under den traditionella julmåltiden.

Välsmakande sill, lax, julskinka, rostbiff och annat gott slinker ner, men vissa av oss måste hoppa över lite av det småvarma för att ge plats åt desserten. Vi träffar gamla vänner och får nya från när och fjärran, alla med sina olika julmatsfavoriter. Alla dessa favoriter finns, som tur är, inte med på Anders eminenta julbord. Lagom mätta och mycket nöjda klarar vi därför trappan ner till eftermyset med kaffe, godis och Ris a’ la Malta att avnjutas till Swingwarz välbekanta toner. Men vi klarar inte att dansa trots härlig tango.

Allt orkestrerat av allas vår Leffe. Vad skulle vi ta oss till utan honom?
Stort tack till arrangörer och alla trevliga Spf-are, som förgyllt eftermiddagen!

Britt-Marie Wiezell

Britt-Marie W var inte ensam om att trivas. Här ett axplock kommentarer från övriga gäster :

(Bilder och kommentarer har inget samband)

NN:

"Tack för en mysig eftermiddag med härlig musik och underbar mat".

         

Sven Olof:

"Många tack för

  • en mysig glögg glöggstund till härlig känd julmusik
  • att vår krögare kan sin sak / mat
  • att Leffe arrangerar med säker hand

TACK / Sven Olof"

NN:

"Härlig julmusik mötte oss i dörren. Väldigt gott julbord!  Av detta hade vi fått intet, om inte Leffe fans!  TACK!"

Inga-Lill, Inger och Carl:

"Förväntansfulla samlades vi 50 hungriga gäster och bönhörda blev vi. Först var det glögg och mingel till glad musik, innan vi gick upp till andra våningen, där vi bjöds på ett generöst julbord. Vi fick också lite historia om glöggens uppkomst av kunniga Eva Hagberg. Mycket trevlig stämning bland de 50 deltagarna,"

Efter detta finns inget att tillägga: Bara för Swingwarz, Anders Söderholm med assistenter och Eva Hagberg samt för Leif , Britten och Marianne att slicka i sig.

Inlägg: Bengt G Bengtsson (0739-47 27 70, bengt.g.bengtsson@gmail.com )