2021-12-16 Månadsmöte och luciatåg med elever från Hulebäcksgymnasiet

""Jag tänkte också: ”Vad många fina ungdomar det finns.” Tyvärr skrivs och talas det nästan alltid om den lilla skara som inte sköter sig. Stort tack till kören samt till de som ordnat arrangemanget och En God Jul och Ett Gott Nytt År"", skriver Ingwar Winberg. Läs mer nedan.

16 december 2021

Månadsmöte och luciatåg med elever från Hulebäcksgymnasiet

Ingwar Winberg:

Den snö som legat så vacker under några dagar och givet oss lite försmak på julstämning hade regnat bort, men när Hulebäcks luciatåg uppträdde för oss kom stämningen tillbaka. Vi var ett 90-tal medlemmar som samlats i Hulebäcks matsal. För många var det första gången man fick visa ett Covidbevis och det fungerade snabbt och bra. Kaffe med Lussekatt smakade gott och vi fick också information om kommande verksamheter till våren. (Se Kalender, Teater och Resor)

Så släktes ljuset och luciatåget kom in. En del gamla kända luciasånger, men även en del nya. Det var stämsång med, vad jag tyckte, svårsjungna stämmor. Dessa klarades bra. Ungdomarna hade säkert övat mycket. Ledaren satt på en stol och dirigerade på ett fint och diskret sätt.

När vi lämnade Hulebäck så hade vi med oss stämningen inombords.

Jag tänkte också: ”Vad många fina ungdomar det finns.” Tyvärr skrivs och talas det nästan alltid om den lilla skara som inte sköter sig.

Stort tack till de som ordnat arrangemanget och En God Jul och Ett Gott Nytt År.

Önskar

Ingwar

Inlägg: Bengt G Bengtsson (0739-47 27 70, bengt.g.bengtsson@gmail.com )