17/9 kl.18.00 Yeah! Yeah! Yeah! Beatleshistoria på Göteborgs  Stadsteater

Teaterombuden erbjuder: "Världens bästa Beatlestolkare”, är tillbaka på Göteborgs Stadsteater. Nu vandrar Pepperland i The Beatles fotspår i Yeah! Yeah! Yeah! – från de tidiga åren på The Cavern Club i Liverpool till den sista spelningen på taket till Apple Records kontor i London.

  • Bildkonstnär: Johannes Green på Stadsteaterns hemsida.

Paul, George, John och Ringo är genierna från Liverpool som skrev musikhistoria med sina banbrytande kompositioner. Trehundra mästerverk snickrade de ihop under knappt tio år 1960-1970. The Beatles musik kommer för alltid att älskas.

Pepperland är bandet från Göteborg som av producenten George Martin utsetts till världens bästa Beatlestolkare. 2017 och 2018 gjorde de succé på Göteborgs Stadsteater med Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band. Nu tar de sex musikerna med oss på en resa genom pophistoriens största framgångssaga. Karin de Frumerie är Pepperlands sjungande gäst under föreställningarna.

Snart blir Beatlemania på Stora Scen, från stramt 60-tal till psykedelisk flower power. Klä dig som du vill men gärna tidstypiskt. Sjung, klappa och dansa!

Pris 290 kr per biljett (Inbetalning ska ske senast den 18 maj)

Anmälan och betalningsuppgfter mm, se Inbjudan som PDF

Länk till Stadsteatern

Inlägg: Bengt G Bengtsson (0739-47 27 70, bengt.g.bengtsson@gmail.com )