Månadsmöte den 19 november kl 15.30 med Hans Waldén: "Blöjans historia" INSTÄLLT!

  • 24 oktober 2020

Något för oss pensionärer? Ja, verkligen! Hans Waldén kommer att berätta om Mölnlycke AB:s historia, från att i huvudsak ha varit ett nordiskt företag med viss verksamhet på några ställen i Europa till dagens sant globala aktör inom hygienområdet, nu världsledare inom flera områden.

INSTÄLLT P.G.A. COVID

 

Månadsmöte den 19 november kl. 15.30 , Stora salen, Mölnlycke kulturhus.

Vi har förmånen att lyssna på:

Hans Waldén: "Från Mölnlycke AB till Essity eller blöjans historia"

Hans Waldén presenterar sig själv:

 

Vi har för avsikt att genomföra också detta månadsmöte, dock med maximalt 90 personer närvarande på de 238 platserna i lokalen.

Vi kommer också direktsända månadsmötet.

I slutet av vecka 45 kommer en inbjudan att sändas ut med mejl, samtidigt som den presenteras på hemsidan. Därefter emottages anmälningar till i mejlet angiven person.

De som anmält sig först kommer att få ett personligt mejl, med sittplatsnummer, betalningsrutiner och säkerhetsinstruktioner.

För de som inte fått plats i Kulturhuset och de som föredrar att bevaka månadsmötet hemifrån, kommer alla medlemmar, senast den 18 november, att få ett personligt mejl, med anvisningar om hur man skall förfara för att ta del av evenemanget virtuellt (VR). Eftersom direktsändning fortfarande är på experimentstadiet kommer deltagande per länk inte att kosta något.

Inlägg: Bengt G Bengtsson (0739-47 27 70, bengt.g.bengtsson@gmail.com )

Publicerades: 24 oktober 2020 Uppdaterades: 11 november 2020