Riksteatern ger: "Närheten". 25 april kl. 18.00. Vuxenskolan, Mölnlycke fabriker

"På en omsorgsfullt utvald plats utspelar sig en innerlig och bombastisk upplevelse. Publiken får vara med om en föreställning alldeles nära intill, då dansarna och musikern rör sig för, med, emellan och runt om. Med gemensamma krafter byggs..." Läs mer nedan.

  • Vågar DU ?

Dansföreställning: Närheten

En närmare dansföreställning av Tove Sahlin.

På en omsorgsfullt utvald plats utspelar sig en innerlig och bombastisk upplevelse. Publiken får vara med om en föreställning alldeles nära intill, då dansarna och musikern rör sig för, med, emellan och runt om. Med gemensamma krafter byggs ett socialt sammanhang vi inte visste fanns. Vi möts bortom orden med vibrerande livemusik och en smittsam koreografi som utformas genom platsen och dem som är där.

Välkommen till en föreställning om närheten, och om bristen på densamma. Produktionen är unik i sitt slag eftersom den är helt platsspecifik och utgår från samspelet med publiken. Ensemblen består av fem fantastiska dansare som alla har olika uttryck och stil, och en musiker som live kommer att improvisera fram en magisk och dansant musikbild i rummet.

Beställ biljett här. (Observera: Medlem i SPF Vintergäcken klickar i under 26 år)

För mer information se Kultur Härryda.

Är du modig nog att delta i denna form av dans/happening?

 

Inlägg: Bengt G Bengtsson (0739-47 27 70, bengt.g.bengtsson@gmail.com )