Varsågod, ett smörgåsbord

Vi dränks av tips på "något att göra", problemet är att de inte lättillgängliga. Här finns nu en samling av en del av de inlägg/artiklar som publicerats under det gångna året, sorterade i fyra inlägg.

-"inge å jö, ju",

kunde jag höra från pojkarna, när de var så less att de inte ens orkade prata ordentligt. Men eftersom vi hade en stor tomt, källare och garage, så passade Hornbachs devis "det finns alltid något att göra" utmärkt. Detta var nog för att  aktivera dem.

Vi dränks av tips på "något att göra", problemet är att de inte lättillgängliga. Här finns nu en samling av en del av de inlägg/artiklar som publicerats under det gångna året, sorterade i fyra inlägg. Huvudsakligen ämnessorterade, men med viss överlappning och vissa upprepningar. 

1. Vad skall vi göra nu då? Ut i naturen naturligtvis!

Det finns ju en uppsjö av idéer. Här kommer länkar till några av dem.

2. Vad skall vi göra nu då? Ring, ring!

Behöver du prata med någon? Nedan finner du nummer till Härryda kommun, Råda församling, Röda Korset och Äldre-linjen. Men kom också ihåg att det finns de som blir glada om du slår dem en signal. LÄNK.

3. Vad skall vi göra nu då? Jo, bli digitalsmarta!

En stor del av kontakterna sker nu via dator/platta/telefon. Här nedan finns ett antal länkar till lättillgänglig information som presenterats på förbundets och vår egen hemsida samlade. LÄNK.

4. Vad skall vi göra nu då? Kolla checklistorna!

När vi varit ute och vandrat, ringt våra vänner och bekanta, samt övat på ettor och nollor, vad skall vi göra då? Då kollar vi checklistorna. Mycket nöje! LÄNK.

Som med ett smörgåsbord väljer man själv vad man tar till sig, med en viktig skillnad! Man får ta hur mycket som helst av det som tilltalar en själv. Det räcker åt alla.

Men framför allt, testa något av det som är nytt!

Och är det något som saknas på bordet, så framför klagomålen till kocken personligen, enligt nedanstående kontaktnummer.

Inlägg: Bengt G Bengtsson (0739-47 27 70, bengt.g.bengtsson@gmail.com )