2019 03 14 "Den som glad är..." med Anna Bromee

"Tack Anna, sångare, underhållare, imitatör, skådespelare och glädjespridare!... ...Vi hade kul tillsammans med Anna Bromee i denna härliga föreställning..." skriver Marianne Friman.

SPF Vintergäcken gästades av Anna Bromee med föreställningen
"Den som glad är" om Siv Malmqvist och Barbro Svensson.

Tack Anna, sångare, underhållare, imitatör, skådespelare och glädjespridare!

Vi fick en repetition av tidens underhållningsbranch, idoler, sport och världshändelser och av historik - hur allt började för de två folkkära artisterna Lill- Babs och Siwan. De underhöll hela Sverige bland annat på sina folkparksturneér. Sångerskorna var också populära i Tyskland där de sålde en mängd skivor. Stor skivförsäljning också i Sverige. Hamnade på Svensktoppen med många låtar och på Billboardlistan med några. Låttexternas nödrim till trots...

 

Igenkännandets glädje är en sann glädje. Vi hoppade glatt bakåt i tiden till 50-60 talet. Vi kände igen låtar och sjöng med. Sinnesstämningen ledde många av oss tillbaka till förälskelser och folkparkshäng...

Vi hade kul tillsammans med Anna Bromee i denna härliga föreställning .

 

Tack också till Evenemangsgruppen som satsar på att skådespelare, musiker och andra underhållare skall komma till Mölnlycke istället för att alla vi skall åka in till stan, med bil eller buss.
Så....bestäm dig för att gå och deltag i trevligheter som lyfter och ger glädje!
Nästa evenemang är den 11 maj. Då firar Vintergäcken 35 årsjubileum.

Håll utkik efter annonsering!

Som Gunnar Häggström sa då han intervjuades i HP:
-"Det är viktigt att ha roligt! Föreningen Vintergäcken vill arrangera saker som gör att folk är gladare när de går, än vad de var när de kom".

Text: Marianne Friman

Bild: Bengt G Bengtsson

Bonusmaterial:

Läs atrikeln i HP 2019 03 14