2019 01 17 Lunch på Hotell Eggers

Ärtsoppa med pannkakor, sylt, grädde och punsch. Med trevliga vänner, i en miljö som andas 1800-tal.
Och en sång ur Glada Änkan. Kan man ha det bättre?

Lägg därtill hotelldirektören Jessica Vialletons högst personliga beskrivning av hotellet med dess långa historia av ägare, prominenta gäster, ombyggnader och framtidsplaner. 

                                 

                                        En vandrig i många långa korridorer.

                                 

                                    En åktur i den ursprungliga hisskorgen.

             

               En promenad i den gångvänliga spiraltrappan med det fascinerande                                                                   smidesräcket.

                                            

                                      Och en titt på de fina gamla fönstren.

Ja, då har vi fått ihop till en torsdag något utöver det vanliga. Tack till kommittén för Studiebsök och utflykter för denna guldkant på tillvaron.

Hôtel Eggers förr och nu
ETT STYCKE HOTELLHISTORIA