18 11 03 MAMMA MIA! THE PARTY

"Fyra timmars oavbruten show med avbrott endast för servering av nyttig grekisk medelhavsmat gjorde att kvällen förflöt i ett rasande tempo. - Det blev en annorlunda kväll - inte en traditionell musical utan ett enda stort party där vi alla deltog". Läs Lennart Johanssons text nedan.

Lennart Johansson:

I lördags den 3 november steg 17 medlemmar från SPF Vintergäcken ombord på Rolfs Buss för vidare färd mot Stockholm.

 

Målet var ett besök på Tyrol och en förväntansfull upplevelse av Mamma Mia The Party - en show som går för utsålda hus sedan ett par år.

Redan när vi kom in på Tyrol så hamnade vi på en grekiska taverna - och det kändes inte som en fantasi - allt var verkligt. Fyra timmars oavbruten show med avbrott endast för servering av nyttig grekisk medelhavsmat gjorde att kvällen förflöt i ett rasande tempo.

Historien handlar om Niko som driver tavernan med sin svenska fru som arbetade med småjobb på filminspelningen av "Mamma Mia". Hans dotter och hennes son är förälskade vilket Niko ogillar. Naturligtvis får de varandra på slutet - historien är tunn och förutsägbar men vad gör det - det var musiken som spelade huvudrollen.

Alla kypare och servitörer spelade med i showen och det blev en fantastisk föreställning för oss tillsammans med övriga 450 gäster.

Sången och musiken var perfekt, liksom utsökt dekor och och ljussättning.

Kvällen avslutades med en riktig happening där både artister och publik sjöng och dansade tillsammans.
Det blev en annorlunda kväll - inte en traditionell musical utan ett enda stort party där vi alla deltog.

Lennart Johansson

Bild från : https://www.mammamiatheparty.com/se/sv/press-releaser/

 

Som medresenär kan jag bara instämma och rikta ett stort tack till Resekommittén (denna gång representerad av Jan-Erik Johansson), som än en gång gjort ett strålande jobb. Och naturligtvis också till Rolfs Flyg och Buss för ett väloljat arrangemang.

Bengt G Bengtsson