Hjalmars Revy, Breven den 23 november

Hjalmars Revy som återstartat i Breven har blivit en succé. Resekommittén har preliminärbokat (med Rolfs Flyg och Buss), 10 biljetter och 4 dubbelrum samt 2 enkelrum på Clarion Hotel i Örebro. Det är hög klass på detta med god mat.

Dag 1. Hemorten – Örebro

(Avresa kl 09.00 den 23 november från Garden Center om vi blir
tillräckligt många).


Vi reser nordost genom Västergötland förbi Skara och Mariestad. Under resans gång stannar vi för en paus i Götene. Vi anländer till Örebro runt 13.30 och får tid på egen hand i centrum. Under eftermiddagen checkar vi in på vårt hotell Clarion Hotel Örebro som ligger mitt i centrum. Kvällens föreställning spelas i orten Breven som ligger cirka en timmes bussresa från Örebro. Cirka 16.00 tar vi bussen till Brevensgården där vår revysupé, en trerätters middag inklusive kaffe, dukas upp 17.00. Efter middagen promenerar vi cirka 200 meter till Bruksteatern och kvällens föreställning Nya hyss med Hjalmar och gänget, som börjar 19.30 och varar cirka två och en halv timmar inklusive paus. Efter föreställningens slut tar vår buss oss tillbaka till vårt hotell.

Dag 2. Örebro – Hemorten

Vi avnjuter frukost på vårt hotell och har därefter en fri förmiddag för att på egen hand utforska Örebro. En promenad till vackra Örebro slott eller ett besök på Wadköpings friluftsmuseum kan rekommenderas. Under eftermiddagen reser vi hemåt och beräknas nå Göteborg cirka 18.30.

Kostnad

Pris 2275 kr i dubellrum
Tillägg för enkelrum 300 kr

Ingår: Buss t/r · en övernattning i dubbelrum · en frukost · Hjalmars revysupé inklusive kaffe · biljett till Hjalmars revy · reseledare

Anmälan

Senast 30 aug till Leif Allvin 0760 458607, 031 885768, eller mail
leif.allvin@telia.com

OBS 

Preliminärbokat 10 biljetter och 4 dubbelrum samt 2 enkelrum på
Clarion Hotel i Örebro. Först till kvarn...

Inbjudan som PDF

 

Nya hyss med Hjalmar och gänget