Månadsmöte den  12 april

"Vi åhörare tackar Caroline och Per för en trevlig stunds underhållning och en önskan om snart återseende." skriver Lennart Nordsröm nedan.

Efter en stunds fika inledde Gunnar Häggström mötet med att hälsa alla 107 närvarande välkomna, med ett speciellt välkommen till nya medlemmar.

Allmän information

  • Alla uppmanas att uppdatera matrikeln med aktuella telefonnummer och e-postadresser.
  • Månadsmöte den 3 maj hålles i Hulebäcksgymnasiets matsal, kl 15.30. Vid mötet får vi en berättelse om händelser i Sverige i slutet av andra världskriget.
  • Månadsmöte den 7 juni hålles i Bolåsa med en Sommarbuffé och undderhållning av Karl Kardos. Kostnad 275 kr. Max 60 platser. Anmälan till Siv Hallberg 031-88 22 11, 0706-9716 88, siv.hberg@gmail.com
  • Lage Johannesson meddelade att Squaredansen till hösten utökas till 12 ggr och avgiften justeras till 300 kr. Fler dansare välkomnas.
  • Samtliga anmälda till föreläsningen om Framtidsfullmakt är välkomna Kulturhusets lilla sal den 20 april kl 1000 till ca 1130.
  • Ingrid Timle meddelade att det fanns några platser kvar till visningen av Naturhistoriska muséet. Och ett tips: Lägg in Ingrid Timle i er kontaktlista, så att hennes mejl inte hamnar i skräpposten.
  • Leif Allvin meddelade att det finns ytterligare platser i bussen till "Tre Trädgårdar".
  • Jan-Erik Johansson påminde om visumhandlingar och informationsmöte inför St. Petersburgsresan. 

Underhållning

Lennart Nordström:

Deltagarna i årets aprilmöte fick uppleva en mycket proffsig och svängig sång- och musikunderhållning med sångerska Caroline Wennergren och pianisten Per Strandberg med tema ur Ella Fitzgeralds och Louis Armstrongs repertoar. Dessa tolkades mycket proffsigt av Caroline liksom sångduetterna med Per.

Vi fick också uppleva Carolines duettsång med sin egensinnige, talande, sjungande och trumpetspelande docka "Louis Armstrongs yngre broder" ett par mycket skojfriska och skickliga framträdanden av Caroline.

Vi åhörare tackar Caroline och Per för en trevlig stunds underhållning och en önskan om snart återseende.

Tack!
Vid pennan
Lennart Nordström

             

Text: Bengt G Bengtsson och Lennart Nordström

Bild: Ove Sjöstrand