Squaredans, senaste tillskottet i kursfloran

Ove Sjöstrand har gjort ett bildreportage och konstaterar hur roligt alla deltagare hade. Han uppmanar också övriga Vintergäckar att prova på.

Se alla bilderna på Google Foto.

(Klicka på de tre punkterna uppe till höger och välj "Bildspel". Eller titta på bild för bild genom att klicka på en bild i sammanställningen. Skriv gärna en egen kommentar till bilderna genom att klicka på "Säg något"-rutan i nedre högra hörnet).

Oves kommentar till dansen:

"Efter att jag fotograferat Square Dance-kursen hade jag några reflektioner i huvudet, dels hur roligt alla deltagarna visade att dom hade, studera gärna bilderna och se om ni hittar några uttråkade miner. Det andra var hur tröga vi gubbar är, det var ett klart underskott av den sorten, så vissa damer fick göra ett könsbyte och bära ett band runt halsen som ett tecken på att det var dom som bestämde. När dansen var över återgick det till det normala och alla damer bestämde.

Eftersom jag i min ungdom för några år sedan själv dansade Square Dance så vill jag uppmana deltagarna att hålla ut den första tidens tragglande med olika turer. När det börjar flyta så blir otroligt mycket roligare.

Till er 880 medlemmar som inte var där, har jag ett tips TESTA SJÄLVA nästa termin."