Om föreningen

Uppdaterades: 25 april 2017 Skriv ut

Välkommen till SPF Seniorerna Munkedalsbygden

  • Vårvinter

SPF Munkedalsbygden har för närvarande, februari 2017, cirka 200 medlemmar. De flesta bor i kommunens centralort eller dess omgivningar. Inom kommunen finns ytterligare två stycken SPF-föreningar, Svarteborg och Sörbygden. Tillsammans arbetar vi för att kommunen ska ha bästa tänkbara äldrepolitik och bildar opinion i alla viktiga äldrefrågor.

Vi har medlemsmöten en gång i månaden och dessutom samlas vi till olika friskvårdsaktiviteter, studiecirklar med mera. Den sociala gemenskapen är viktig och ger oss alla ett rikare och mera spännande liv tillsammans med goda vänner.

Vi arrangerar även resor i närområdet och ibland flerdagsresor såväl inom Sverige som till utlandet. 

Som medlem har Du många förmåner, t ex 15% rabatt på If's hem- och villaförsäkring, 10% rabatt på SJ tågresor (gäller alla biljetter men kan inte kombineras med andra erbjudanden) plus ytterligare ett 20-tal medlemsförmåner. Medlemmar i SPF Munkedalsbygden får även ett VIP-kort på Håby Motell vilket ger rabatt på dagens lunch. För 199 kr per månad kan Du träna på Munkedals nyaste gym, Dreambody. Du betalar avgiften månad för månad och har ingen uppsägningstid.  ---Värt att prova på---

Läs mera om Dina förmåner

Publicerades: 06 november 2015 Uppdaterades: 25 april 2017