Angående din e-postadress i medlemsregistret. VIKTIGT!

Sedan en tid tillbaka har vi börjat skicka ut vår- och höstprogram som e-post till er som har e-postadress registrerad i medlemsregistret. Vi skickar också ut påminnelser inför kommamde aktivteter som tex medlemsmöten och även information om aktiviteter utanför det utskickade programmet.
Har du en e-postadress men ändå inte fått program och medelanden rubricerade SPF Sagsjön under det senaste halvåret, kan det bero på att din e-postadress saknas i medlemsregistret eller att där står fel adress.

Du kan be medlemsregisteransvarig Ingrid Fischer, tfn: 070-278 80 34, e-post: fischeringrid46@gmail.com att hon kollar åt dig och ändra om det behövs.

Eller kan du själv kontrollera vilken e-postadress du har i medlemsregistret.
Det gör du på följande sätt.

Gå in på Mina sidor som du hittar uppe till höger på hemsiadans startsida.
Logga in med ditt personnummer (form: 193706313396) och ditt postnummer (form: 43740) som lösenord.
Nu kan du bla se vilken e-postadress du har registrerad i medlemsregistret.

Du kan själv ändra e-postadressen om du klickar på Ändra medlemsuppgifter nedanför listan med medlemsuppgifterna.

Slutligen.
Det är en fördel både för dig och för föreningen att din e-postadress är med i medlemsregistret och är korrekt.
Fördelen för dig är att du får påminnelse om kommande aktiviteter och information om aktiviteter som tillkommit efter programmet distribuerats.
Fördelen för föreningen är att vi sparar pengar vid utskicken av vår- och höstprogrammen. Bara portot för utskick av programmet som papperspost är idag 9 kr och det ryktas om att det kommer att höjas inom en snar framtid. Utskicket av porgrammet över e-post kostar ingenting. Dessutom är det avsevärt mycket enklare för avsändaren, dvs styrelsen, med e-postutskick än med pappersutskick.

Hälsningar
Torsten